Hargita Népe

Fizessen elő a megye egyetlen napilapjára!

Xantus Géza: Fénykereső

80.00 lej
Kategóriák: Könyvek

Xantus Géza művészete egyéni színt képvisel. Karakteres, egyedi, senkivel és semmivel össze nem téveszthető. A helyhez kötődik, mert jelképrendszerét a hely embere érti, érzi és magáénak tudja. Ugyanakkor egyetemes jellege van, mert témái is egyetemesek, minden, a keresztény kultúrán nevelkedett ember számára közérthetők, értelmezhetők.

E mű értelmezését Nagy Miklós Kund bevezető tanulmánya segíti, az életpályát a művész életrajzi adatai, kiállításainak és köztéri alkotásainak jegyzéke és gazdag bibliográfiai anyag hozza közelképbe.
Xantus Géza művészete egyéni színt képvisel. Karakteres, egyedi, senkivel és semmivel össze nem téveszthető. A helyhez kötődik, mert jelképrendszerét a hely embere érti, érzi és magáénak tudja. Ugyanakkor egyetemes jellege van, mert témái is egyetemesek, minden, a keresztény kultúrán nevelkedett ember számára közérthetők, értelmezhetők. E mű értelmezését Nagy Miklós Kund bevezető tanulmánya segíti, az életpályát a művész életrajzi adatai, kiállításainak és köztéri alkotásainak jegyzéke és gazdag bibliográfiai anyag hozza közelképbe.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás