Fizessen elő a megye egyetlen napilapjára!

​Istoria ilustrată a secuilor

39.00 lej


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

A Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont kiadásában megjelent könyvet diákok és felnőttek számára egyaránt ajánljuk. A tankönyvhöz hasonló ismeretterjesztő kiadvány megírásának és megjelentetésének az volt a célja, hogy a székelyekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat az ifjúság számára röviden és közérthetően összefoglalja. A történészek a leírásokban a Székelyföld eseményeit szinte napjainkig követik. Az új kiadásban a könyv végén általános könyvészet talál az olvasó, hogy az őt érdeklő témákat alaposabban megismerhesse, illetve a fejezetek végén az arra a részre vonatkozó szakirodalmat tüntették fel a szerzők. A történeti részekhez könyv- és filmajánló tartozik. Az illusztrációkat Gyöngyössy János készítette.

Această lucrare a fost editată de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Harghita și este traducerea revizuită și adaptată a volumului „A székelység története” (ediția a 2-a revizuită, 2015). Redactor principal: Hermann Gusztáv Mihály, profesor de istorie la UBB Cluj Napoca, colegiul de redacție: Ferencz S. Alpár, Novák Károly-István, Orbán Zsolt, profesori de istorie. Autorii capitolelor care prezintă istoria Ținutului Secuiesc din cele mai vechi epoci până epoca contemporană sunt profesori de istorie, specialiști în diferite epoci ale istoriei: Ferencz S. Alpár, Forró Albert, Hermann Gusztáv Mihály, Kádár Gyula, Mihály János, Novák Csaba Zoltán, Novák Károly-István, Orbán Zsolt, Sepsiszéki Nagy Balázs, Sófalvi András, Sztáncsuj Sándor József. O parte a ilustrațiilor lui Gyöngyössy János a fost realizate pe baza unor cercetări de teren, altele au fost inspirate de prezentări grafice din cronici, ori ilustrații apărute în cărți și alte publicații.

Az ár 5% áfát tartalmaz.
A Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont kiadásában megjelent könyvet diákok és felnőttek számára egyaránt ajánljuk. A tankönyvhöz hasonló ismeretterjesztő kiadvány megírásának és megjelentetésének az volt a célja, hogy a székelyekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat az ifjúság számára röviden és közérthetően összefoglalja. A történészek a leírásokban a Székelyföld eseményeit szinte napjainkig követik. Az új kiadásban a könyv végén általános könyvészet talál az olvasó, hogy az őt érdeklő témákat alaposabban megismerhesse, illetve a fejezetek végén az arra a részre vonatkozó szakirodalmat tüntették fel a szerzők. A történeti részekhez könyv- és filmajánló tartozik. Az illusztrációkat Gyöngyössy János készítette. Această lucrare a fost editată de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Harghita și este traducerea revizuită și adaptată a volumului „A székelység története” (ediția a 2-a revizuită, 2015). Redactor principal: Hermann Gusztáv Mihály, profesor de istorie la UBB Cluj Napoca, colegiul de redacție: Ferencz S. Alpár, Novák Károly-István, Orbán Zsolt, profesori de istorie. Autorii capitolelor care prezintă istoria Ținutului Secuiesc din cele mai vechi epoci până epoca contemporană sunt profesori de istorie, specialiști în diferite epoci ale istoriei: Ferencz S. Alpár, Forró Albert, Hermann Gusztáv Mihály, Kádár Gyula, Mihály János, Novák Csaba Zoltán, Novák Károly-István, Orbán Zsolt, Sepsiszéki Nagy Balázs, Sófalvi András, Sztáncsuj Sándor József. O parte a ilustrațiilor lui Gyöngyössy János a fost realizate pe baza unor cercetări de teren, altele au fost inspirate de prezentări grafice din cronici, ori ilustrații apărute în cărți și alte publicații.Az ár 5% áfát tartalmaz.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data